AKP'de kabine sızıntısı! İlk değişecek bakanlık hangisi?

Seçimlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atanan bakanlar 2 ayı devirdi. AKP kulislerine göre görevden ilk alınabilecek bakanlar arasında 4 isim öne çıktı.

Gazete Duvar'ın Duvar Arkası'nda yer alan haberine göre; Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin “kız okulları”, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “nafaka” sözleri nedeniyle kamuoyunda tartışma konusu oldu.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in ise konuşması değil ama mevcut olumsuz ekonomik tabloda konuşmaması eleştiri konusu.

Süleyman Soylu sonrası görev alan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın ise bakanlık içinde imza attığı atama kararları dikkatle izleniyor.

4 BAKANIN DEĞİŞME İHTİMALİ

Bakanlar göreve yeni başladı ancak kulislerde onlara ömür biçenler de var. AKP kulislerine göre ilk gidebilecek bakanlar “İçişleri Bakanı, Hazine Bakanı, Sağlık Bakanı ve Kültür Bakanı” olarak sıralanıyor.

Gündem Haberleri

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da en çok deprem ihbarı gelen 5 ilçe!
Özgür Özel'den 'siyaseti bırakırım' çıkışı!
İşte anket sonuçları!
İşte Türkiye'nin yeni deprem haritası...
İBB operasyonunda 2. dalga! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk tepki!