AKP'den asgari ücretle ilgili flaş açıklama! İşte asgari ücret için beklenen fiyat!

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, asgari ücretin ne kadar olacağına ilişkin açıklama yaptı.

AKP Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, asgari ücretle ilgili konuştu.

"YÜZDE 40'LARA YAKIN BİR DOKUNUŞ GERÇEKLEŞTİRİLECEK"

AKP'li Kurtulmuş, "Temmuz ayında işçi emeklilerimizin de dahil olmak üzere. Öyle zannediyorum ki yüzde 40’lara yakın bir dokunuş gerçekleştirilecek. Aynı şekilde asgari ücrete de bir dokunuş gerçekleştirilecek." dedi.

Kurtulmuş sözlerinin devamında şöyle dedi:

"Vatandaşımızın gündeminde ne varsa, çarşı, pazarda hangi konu konuşuluyorsa bu konu hükümetin masasındadır. Çözerken de afaki şekilde değil eldeki imkanlar çerçevesinde, vatandaşlarımızın beklentilerine göre çözmek hükümetin siyasi önceliğidir.

Memur emeklileri dahil olmak üzere enflasyon farkını üstüne koyarak yüzde 40 civarında bir artışın, biraz eksik, biraz fazla olabilir. Bunlar çalışıyor.

Milletimiz ‘adil oldu’ diyecek bir sonucu inşallah Temmuz’u görecek. Burada ek zam talebi olduğu zaman bütün kamu görevlilerine tabii ki kapsayacaktır."

Gündem Haberleri

“İşte kanıt, işte yanıt…”
İmamoğlu'nun oteldeki görüntülerinin ardından emniyetten açıklama geldi
İstanbul’da 3’üncü miting alanı belli oldu
Yaşı belli oldu
Kamera bantlanması rutin bir uygulama