AKP'den Kadıköy'de İmamoğlu provokasyonu

Türkiye'de kutuplaşma yaratmak için her yolu deneyen AKP şimdi de Kadıköy'de provokasyon girişiminde bulundu.

Türkiye'de kutuplaşma yaratmak için her yolu deneyen AKP, Sultanbeyli, Pendik ve Üsküdar'ın ardından Kadıköy'de zemin yokladı. AKP'liler Kadıköy'deki Ekrem İmamoğlu standını engelleyecek şekilde LED ekran kurmaya çalıştı. Gelen tepkiler üzerine ise LED ekranı çekildi.

'PROVOKASYONA GELMEYECEĞİZ'
Olayı kişisel Twitter adresinden paylaşan eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, "Provokasyona gelmeyeceğiz" yorumunda bulundu.

Yarkadaş'ın paylaşımı şöyle:

"AKP, gerilim ve kutuplaşma yaratmak için, Sultanbeyli, Pendik ve Üsküdar'ın ardından şimdi de Kadıköy'de zemin yokluyor. Kadıköy'deki @ekrem_imamoglu standını engelleyecek şekilde LED ekran kurmak istediler. Tepkiler sonucu ekranı karşıya çektiler. Provokasyona gelmeyeceğiz."

Güncel Haberleri

Bisiklet sürerken tayt giydiği için görevden alınan Ardahan Valisi sessizliğini bozdu
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem!
Ece Güner'den çok konuşulacak 'Haluk Levent' açıklaması
30 ilde IŞİD operasyonu: 119 şüpheli gözaltına alındı
Kadın sporcuları nesneleştiren kamera açıları yasaklanıyor