AKP'den Özel-Erdoğan görüşmesi sonrası ilk açıklama

AKP'den CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşmesinin ardından ilk açıklama geldi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Özgür Özel ile yaptığı görüşmeye dair açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. İki liderin gündeminde yeni anayasa tartışmaları, yargı krizi, ekonomik kriz gibi başlıklar yer aldı.

Görüşmenin ardından AKP'den ilk açıklama parti sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi.

"İADE-İ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR"

Çelik yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'in ziyaretinden memnuniyet duymuşlardır. Olumlu bir havada geçmiştir ziyaret. Sayın Cumhurbaşkanımız, diyaloğun devam etmesi gerektiğini belirtmişlerdir. Kendi takvimlerine uygun bir zamanda iade-i ziyaret gerçekleştireceklerdir" ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’