AKP'den teğmenlere hakaret edenlere uyarı!

AKP'den 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' sloganı atan ve bazı kesimlerce hedef haline getirilen teğmenlerle ilgili açıklama geldi.

AKP'de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşirken, AKP Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

"TEĞMENLERE HAKARET EDİLMESİ KABUL EDİLEMEZ"

AKP Sözcüsü Ömer Çelik Harp Okulunda 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganlarıyla ilgili "Teğmenlere hakaret edilmesi kabul edilemez" açıklamasını yaptı. Çelik'in açıklaması şu şekilde:

"Bir takım siyasetçi, aydın, emekli asker; ‘Bu görüntülerden hükümete mesaj verildi’ gibisinden üslupla konuşmaları… Bunların yaptığı şey eski vesayet anlayışının diriltilmeye çalışılması meselesidir. Bir de tabii bunlara cevap vereyim derken, milletin gözbebeği gibi baktığı TSK’nın geleceği için yetiştirilmiş teğmenlere hakaret edilmesi de kabul edilemez. Çerçeve budur."

Çelik aynı zamanda konuşmasında 'Hukuk dışı vatanseverlik olmaz' ifadelerine yer verdi.

Gündem Haberleri

CHP ile AKP arasındaki fark herkesi şaşırttı
İmamoğlu’ndan videolu ‘mega proje’ paylaşımı
Mansur Yavaş'tan 'Kurban Bayramı' mesajı
Yolsuz, vizyonsuz, beceriksiz...
Bakan Yerlikaya'dan vatandaşlara ‘trafik kuralları' uyarısı