AKP’li başkan skandalı böyle açıkladı: Gençlere sürpriz yaptım

Tekirdağ'da kapı kapı dolaşıp karne dağıtan AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl karneler dijital olarak dağıtıldı. Ancak CHP 26. Dönem Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan'ın bir skandala imza attığını ortaya çıkardı. AKP'li Mestan Özcan, yüzlerce öğrencinin ev adresi bilgilerine ulaşıp kapı kapı gezip karne dağıttı.
AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, sosyal medyada büyük tepki çeken kapı kapı karne dağıtmasıyla ilgili açıklama yaptı.
Mestan Özcan açıklamasında, "Bizler böyle bir hayra, böyle bir mutluluğa vesile olmaktan geri duramazdık. Hediyelerimizi hazırladığımız gibi bu üç evladımızın evlerine gittik" dedi.
AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

Gündem Haberleri

CHP’de Kurultay Krizi Büyüyor mu? Kayyum Senaryosuna Karşı Olası Hamleler Masada
Genel Başkan Özgür Özel konuşuyor
DEM Parti'nin Ekrem İmamoğlu ziyaretinin tarihi belli oldu
Demir Kubbe Delindi: İsrail’in Savunması Çöktü, Türkiye’yi Hedef Alan Kirli Oyun Ortaya Çıktı!
Saadet Partisi TBMM Grup Başkanı Av. Bülent Kaya: Yargı Bağımsız Değil