AKP’li başkandan makam odasına 221 bin lira!

Kocaeli Kartepe Belediyesi'nin eski başkanı Hüseyin Üzülmez'in 31 Mart yerel seçimlerinden hemen önce, 221 bin liraya makam odasına mobilya aldığı ortaya çıktı.

Adaylık süreci öncesinde kendisine belediye şirketi üzerinden yaklaşık 500 bin liralık Volvo marka makam aracı satın alarak gündem olan AKP'li Üzülmez, seçimden sadece bir ay önce Şubat ayında 221 bin liralık mobilya satın aldı.

MOBİLYALARI GÖREMEDEN BAŞKANLIĞA VEDA ETTİ

Kocaeli Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü üzerinden gerçekleştirilen ihale ile satın alınan mobilyalar için tek bir firma teklif verdi. Hüseyin Üzülmez neredeyse mobilyaları göremeden, 31 Mart'ta başkanlığa veda etti. Bir belediye başkanının kullanmayacağı mobilyalara 221 bin lira harcaması ilçede tartışma konusu oldu.

Güncel Haberleri

Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine büyük operasyon: 201 kişi gözaltında
Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım’a ev hapsi verildi, 2 kişi tutuklandı
Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu