AKP'li belediye bütçesini tüketti! Tarım arazilerini satışa çıkardı...

AKP'li Bergama Belediyesi, bütçe tüketince 15 milyon lira değerindeki 24 stadyum büyüklüğündaki tarım arazisini satışa çıkardı

AKP'li Bergama Belediyesi, bütçesini tüketti. Hal böyle olunca da özelleştirme silahın çekti. Parasız kalan belediye, 10 ayrı köyde yer alan 26 ayrı taşınmazı satışa çıkardı.

Cumhuriyet'in haberine göre, 2022 için hazırladığı 277 milyon liralık bütçeyi 8 ayda tüketen Bergama Belediyesi, seçime bir yıldan az kala yeni taşınmaz satışları için düğmeye bastı.

Bütçesini denkleştirebilmek ve belediye hizmetlerini sürdürebilmek amacıyla İller Bankası’ndan 40 milyon lira borç isteyen, 68 milyon liralık da köy malını satma kararı alan Belediye Başkanı Hakan Koştu, çiftçilerin 15.5 milyon lira tutarındaki tarlasını satmak için ilk ihaleyi 8 Kasım, ikinci ihaleyi de 10 Kasım tarihinde yapılacak. Belediyenin düzenleyeceği açık artırmalarda 10 ayrı köydeki 26 ayrı taşınmazı satılacak.

Gündem Haberleri

İmamoğlu'nun oteldeki görüntülerinin ardından emniyetten açıklama geldi
İstanbul’da 3’üncü miting alanı belli oldu
Yaşı belli oldu
Kamera bantlanması rutin bir uygulama
Hastaneden üzen açıklama geldi