AKP'li belediyeden suya 'zorunlu' zam

Sakarya'da suya yüzde 50 zam yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı zorunlu güncelleme diyerek açıkladı.

Artan elektrik ve diğer maliyetleri göz önünde bulunduran Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde suya yüzde 50 zam yapma kararı aldı. Karar Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AKP ve MHP'li üyelerin oylarıyla kabul edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) 3. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirerek, geçen yılın aralık ayından bu yana elektrik tarifelerine gelen zam nedeniyle artan maliyetlerden dolayı su faturalarına yapılacak zam konuşuldu.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ 

Yüzde 50 oranında gerçekleşecek zammın sübvanse edilmiş haliyle abonelere yansıtılacağını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, artan maliyetlerden dolayı yapılan zorunlu güncellemenin vatandaşlara en uygun haliyle yansıtılacağını ifade etti. Bir maddelik gündem maddesi ise meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi. 

Güncel Haberleri

Netflix, 2030 Dünya Kupası'nın yayın haklarını satın aldı
Manifest'in 'Tralala' şarkısı 4 günde 18 milyon izlendi
Başsavcılıktan Halk TV açıklaması: 11 gözaltı, şirketlere TMSF kayyımı
Halk TV’ye şafak baskını: Kayyım atandı, yayın durduruldu
Hülya Avşar'dan Erkan Petekkaya'ya: 'Sakın üzülme, ben çok eğlendim'