AKP'li Canikli'den Rabia Naz'ın babasına suç duyurusu!

Giresun'un Eynesil ilçesinde şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren ve AKP-MHP ittifakının engellemeleriyle ölümü bir türlü aydınlatılamayan Rabia Naz Vatan'ın babasına AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli suç duyurusunda bulundu.

Giresun'un Eynesil ilçesinde şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren ve AKP-MHP ittifakının  engellemeleriyle ölümü bir türlü aydınlatılamayan Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan'a AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli suç duyurusunda bulundu. Şaban Vatan, ifade vermek üzere emniyete çağırıldı.

Emniyette ifade vermeyi reddeden Vatan, “Olay hâlâ çözülmemişken, delliler karartılırken, biz ailecek perişan haldeyken sürekli ifade veriyoruz. Sayın yetkililer biz suç mu işledik? Çocuğumun hesabını kim soracak. Aylardır mücadele veriyorum. Utanın kendinizden” dedi.

Güncel Haberleri

EGM duyurdu: 9 ilde yarın başlıyor
"Esnaf sigara satmaktan vazgeçebilir"
Özel, 'erken seçim' çağrısını yineledi
CHP'li ve AKP'li vekillerin sokakta slogan savaşı
Zeydan Karalar ve Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı