AKP'li Gündoğmuş Belediye Başkanı Özeren'den skandal sözler! ''Evi eski olan vatandaşlar ‘keşke bizim de evimiz yansaydı’ diyecekler''

Türkiye'nin birçok noktasında süren orman yangınları Gündoğmuş ilçesinde de etkisini devam ettirirken ilçenin AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Özeren skandal bir açıklama yaptı.

Türkiye'nin birçok noktasında süren orman yangınları Gündoğmuş ilçesinde de etkisini devam ettirirken ilçenin AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Özeren skandal bir açıklama yaptı.

Belediye Başkanı Mehmet Özeren, evi yanan yurttaşlara TOKİ tarafından 20 yıl ödeme ile evler yapılacağını duyururken; ''Evi eski olan vatandaşlar, ‘keşke bizim de evimiz yansaydı’ diyecekler'' diyerek güldü.

Güncel Haberleri

Terörle mücadelede önemli bir eşik aşıldı
Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu: Tapusu Lozan’la tescillenmiş bir devlete, Sevr paçavrasıyla meydan okumak; hainliğin daniskasıdır!
Artık o imkanları olacak
Bunu yapan yolculara para cezası kesilecek
Depremler devam edecektik