AKP'li Şamil Tayyar'dan CHP'de 'değişim' üzerinden partisine gönderme: "Kifayetsiz muhterislerin işi biraz daha zorlaştı"

AKP'de MKYK'ya giremeyen Şamil Tayyar, CHP'de Özgür Özel'in genel başkan seçilmesinin ardından dikkat çeken bir yorumda bulunarak AKP'yi işaret edip, "kifayetsiz muhterislerin işi biraz daha zorlaştı" dedi.

AKP'de MKYK'ya giremeyen Şamil Tayyar, CHP'deki değişime dikkat çekti. AKP'li Tayyar, partisindeki bir grubu hedef alarak Özgür Özel'i tebrik etti ve şunları söyledi:

"DELEGELERİ KUTLUYORUM"

"CHP delegesi, kurultayda toplumsal değişim talebini olumlu sonuçlandırdı. 13 kez seçim kaybetmesine rağmen koltuğunda ısrar eden Kılıçdaroğlu’nu değiştirdi. Öncelikle bir vatandaş olarak delegeleri kutluyorum.

"TÜRKİYE ADINA SİNERJİYE DÖNÜŞTÜREBİLİR Mİ GÖRECEĞİZ"

Özel ve ekibi, bu güçlü desteği CHP ve Türkiye adına büyük bir sinerjiye dönüştürebilir mi göreceğiz ama partideki motivasyonun arttığı ortada. Bu değişim genel siyaseti de etkileyecek, yeni siyasi işbirliklerini tetikleyecektir.

"VEFA ŞAHISLARA DEĞİL İLKELEREDİR"

Ayrıca, AKP’de ‘muhalefet dağıldı, İstanbul/Ankara başta olmak üzere her yerde kesin kazanırız’ diyerek partiyi arkadaş kulübüne çevirmek isteyen kifayetsiz muhterislerin işi biraz daha zorlaştı. Özetle… Aslolan milletin iradesidir. Vefa şahıslara değil ilkeleredir."

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’