AKP'li Şentop: 5 yıllık bir ittifak olacak

2019 seçimleri için oluşturulan AKP-MHP ittifakının yeni detayları ortaya çıktı. Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, iki parti arasındaki ittifakın 5 yıl süreceğini söyledi.

Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, CNN Türk’te yayınlanan programa konuk oldu. AKP ile MHP arasında gidilen ittifaka değinen Şentop, bunun 5 yıl süreceğini belirtti.

BİR SEÇİM DÖNEMİNİ KAPSAYACAK

Seçim öncesi yapılan ittifakla millete bir taahhütte bulunulduğunu vurgulayan Şentop, “Bu seçimle ilgili bir ittifak yapıyorsunuz ve seçim sonrası ile ilgili millete karşı bir taahhütte bulunuyorsunuz. Bu bir dönemdir. Bir sonraki seçim döneminde belki aynı partiler ittifak yapacaktır, ama farklı bir beyanname ile milletin karşısına çıkacaklardır. Bu bir seçim dönemlik, beş yıllık program üzerine oturan bir ittifak çalışması olacak bu anlamda” ifadelerini kullandı.

Güncel Haberleri

Şanlıurfa depremi sonrası Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan açıklama: Daha büyük deprem bekleniyor mu?
Ev yapımı konserve hazırlayanlar dikkat: Bu hata ölümcül olabilir
Şanlıurfa’da okullar tatil mi? Valilikten deprem sonrası açıklama
Şanlıurfa’da 5,4 büyüklüğünde deprem! Çok sayıda ilde hissedildi
Dusan Vlahovic’ten Serenay Sarıkaya hamlesi! Sosyal medyada gündem oldu