AKP'li Sofuoğlu'ndan İmamoğlu'na destek olan sanatçılara hakaret: Nankörler

AKP'nin Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, CHP'li Ekrem İmamoğlu'na destek veren ünlü isimlere sert tepki göstererek "Yazıklar olsun nankörler" dedi.

Ekrem İmamoğlu, YSK'nın kararıyla İstanbul seçimlerinin iptal edilmesinin ardından yaptığı açıklama ünlü isimlerden destek beklediği söylemişti. Kısa sürede binlerce ünlü isim ise #herşeyçokgüzelolacak etiketiyle İmamoğlu'na destek mesajları atmıştı. AKP'den milletvekili seçilen Kenan Sofuoğlu ise Instagram hesabından İmamoğlu'na destek veren ünlülerin fotoğrafını paylaşarak hakaret etti.

24 Haziran tarihinde AKP'den Sakarya Milletvekili olarak seçilen Kenan Sofuoğlu, sosyal medya üzerinden CHP'li Ekrem İmamoğlu'na desteğini açıklayan ünlü isimlere "Yazıklar olsun nankörler" diyerek "İmamoğlu'na sözüm yok ama fırsatı yakaladık, hadi Ak Parti'yi ve Erdoğan'ı indirelim diye birlik olan milyonlarca seveni olan yediği kabı pisleyen ünlü nankörlersiniz" ifadesini kullandı.

AKP'li vekil Kenan Sofuoğlu'nun yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Yazıklar olsun nankörler! Bu ülkeyi yaklaşık 20 yıldır yöneten Recep Tayyip Erdoğan sayesinde herbiriniz milyonersiz, lüks hayatınız ve milyonlarca takipçiniz var. İstanbul'a yapılan hizmetleri bizlerden çok sizler kullanıyorsunuz. Ekrem İmamoğlu'na sözüm yok ama fırsatı yakaladık, hadi Ak Parti'yi ve Recep Tayyip Erdoğan'ı indirelim diye birlik olan milyonlarca seveni olan yediği kabı pisleyen ünlü nankörlersiniz. Diyeceksiniz ki sen kimsin ben bir motorcu parçasıyım ama nankör değilim. Ülkesine sınıf atlatan liderine sadık bir vatandaşım. Bu arada ben siyasetçi filan değilim"

Güncel Haberleri

Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine büyük operasyon: 201 kişi gözaltında
Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım’a ev hapsi verildi, 2 kişi tutuklandı
Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu