AKP'li Turan: 'Dolar üç kuruş artacak, Türkiye batacak' diye bir şey yok

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Dolar üç kuruş artacak, Türkiye batacak diye bir şey yok. Dolar toparlanacak, yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Biz, bu perdenin arkasındaki oyunu biliyoruz. Bu oyunlar da bozulacak" dedi.

AKP Ayvacık Genişletilmiş İlçe Toplantısı'nda konuşan Turan, dolardaki yükselişle ilgili, "Bize askeri darbelerle ayar veremeyenler, ekonomik meselelere el attı ama göreceksiniz bu da yoluna girecek" ifadesini kullandı.
Türkiye'nin kendi ayakları üzerinde durabilen, dış politikasını düzenleyen bir ülke olduğunu söyleyen Turan, şöyle konuştu:

"Önceden ne derlerse bu ülke yapmak zorundaydı. Şimdi öyle değil. Artık ihracatta, NATO'da 'Türkiye ne der?' diye bakıyorlar. Biz IMF yıllarını biliyoruz. Önceden 'Öğretmen limon satıyor' diye haberler olurdu. Şimdi var mı böyle bir haber? 'Dolar üç kuruş artacak, Türkiye batacak' diye bir şey yok. Dolar toparlanacak, yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Biz, bu perdenin arkasındaki oyunu biliyoruz. Bu oyunlar da bozulacak."

Güncel Haberleri

Meteoroloji'den peş peşe sağanak uyarısı: Listede İstanbul da var!
'Ahbap' soruşturması: 4 isim daha ifade verecek
Gülistan Doku soruşturmasında yeni gelişme: Köy korucusu tutuklandı
Resmi Gazete'de yayımlandı: 115 maden sahası ihaleye çıkarılacak
AYM'den 'Sivas Katliamı' kararı