AKP'li Ünal'dan Leyla'nın ölümü hakkında açıklama!

Ünal'dan Leyla'nın ölümü hakkında açıklama: Bizim de Ak Parti olarak bu konuda hassasiyetimiz biliniyor

Ağrı'da, 18 gün önce, Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü ailesiyle ziyarete gittiği dedesinin köyünde kaybolan Leyla Aydemir'den (4), acı haber geldi. Gelen acı haber sonrası AKP Sözcüsü Mahir Ünal açıklama yaptı. Ünal," Ak Parti olarak bu konudaki hassasiyetimizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Mahir Ünal 'ın açıklamasındfan başlıklar;

"HASSASİYETİMİZİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Bunun sadece ceza ile değil aynı zamanda özellikle toplumun eğitimiyle, değerler sistemiyle de çok yakından ilgisi olduğunu vurgulayan Ünal, bunun da gelecek dönem konuşulacağını ifade etti. Bu düzenlemenin ne zaman geleceğiyle ilgili soru üzerine Ünal, "Meclis takvimini Meclis'in kendisini belirleyecek. Yemin töreninden sonra Meclis Başkanının seçilmesi süreci, sonrasında Divanın ve komisyon seçimleri var. Bu çalışmalar, Meclis'teki ihtisas komisyonlarının oluşmasına da bağlı. Çünkü TBMM yasama görevini ihtisas komisyonları üzerinden gerçekleştiriyor. Bunlar oluştuktan sonra Meclis çalışmaya başlayacak. Meclis çalışmaya başladıktan sonra önündeki ilk işlerden bir tanesinin bu düzenleme olacağını düşünüyorum" bilgisini verdi.

Ünal, bu konuda yapılacak düzenlemelerin, daha önce yapılan çalışmaların üzerinden gerçekleştireceğine değinerek, "Bizim, hem çocuk istismarı hem kadına dönük şiddet, taciz, hem hayvanlara dönük bu saldırılar hem de çevreyle ilgili yapılması gereken düzenlemelerin bir an önce Meclis gündemine gelmesiyle ilgili tavrımızı koyduk. Bu konulardaki hassasiyetimiz biliniyor. Bu hassasiyetimizi sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu."

Güncel Haberleri

İç hatlarda uçmak bile artık zorlaştı
Ankaralılar dikkat! Valilikten uyarı
Anayasa' da yenilik için ilk adım
Yolcu uçağı havada arızalandı!
Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş CHP lideri Özgür Özel'i ziyaret etti