Akp'li vekilin yakınları tarafından ailesi öldürülmüştü: Oturma eylemine başladı

AKP'li vekil İbrahim Halil Yıldız'ın yakınlarının saldırısında 2 oğlunu ve eşini kaybeden Emine Şenyaşar ve saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar, aradan geçen 15 ayda soruşturmada en ufak bir ilerleme yaşanmaması nedeniyle adliye önünde eyleme başladı.

Şanlıurfa’da, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yapan AKP'li vekil İbrahim Halil Yıldız'ın yakınlarının saldırısında 2 oğlunu ve eşini kaybeden Emine Şenyaşar ve saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar, soruşturmanın 15 aydır iddianameye dönüşmemesi nedeniyle adliye önünde oturma eylemi başlattı.

Emine Şenyaşar eşini ve iki oğlunu kaybettiğini, bir oğlunun da suçsuz yere hapiste tutulduğunu belirterek, haksızlıklara, adaletsizliğe karşı dayanacak gücünün kalmadığını belirtti.

Güncel Haberleri

Türkiye'nin en yaşanabilir 10 şehri belli oldu
Erdoğan Kılıçdaroğlu'na sahip çıktı
'Beni betona gömmek istiyor'
'Keşke 13 yıl halkı sevindirseydiniz'
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem