AKP'li yazar Ömer Turan: İmamoğlu'na oy verebilirim

AKP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Ömer Turan, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Adayı Ekrem İmamoğlu için sosyal medyadan paylaştım yaptı. Turan, “Az daha seyredersem, İmamoğlu’na oy vermeyi düşünebilirim” dedi.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Ömer Turan, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Adayı Ekrem İmamoğlu’na oy vermeyi düşünebileceğini söyledi.

İmamoğlu Ülke TV ekranlarında Turgay Güler’in sorularını yanıtladığı sırada Twitter’dan bir paylaşım yapan Turan, “Az daha seyredersem, İmamoğlu’na oy vermeyi düşünebilirim” dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu, pazartesi akşamı Ülke TV’de yayınlanan ‘Sıradışı’ programında Turgay Güler'in sorularını yanıtladı. İmamoğlu, sözünü sıklıkla kesen Güler’e tepki gösterirken, iki isim arasındaki tartışmalar sosyal medyada gündem oldu.

Gazeteci Ömer Turan da bu sırada Twitter’dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Az daha seyredersem, İmamoğlu’na oy vermeyi düşünebilirim. En iyisi kanalı değiştirmek, bu yaştan sonra CHP'ye oy vermek istemiyorum. Yazık. Erdoğan'ın en büyük kozu muhalefet, muhalefetin de en büyük kozu AK Parti ve mahalle medyası.”

Güncel Haberleri

Ferdi Zeyrek'in sağlık durumunda son durum
Güncel motorin, benzin fiyatları ne kadar oldu?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e geçmiş olsun telefonu
Çanakkale'de 5.2 büyüklüğünde deprem!
CHP camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz