'AKP'liler CHP Konya Seçim Merkezi'ne saldırdı'

CHP Konya İl Örgütü ve CHP Konya 1. sıra milletvekili adayı Abdullatif Şener AKP'liler tarafından Konya merkezde bulunan Seçim merkazlerine saldırıda bulunulduğunu duyurdu.

Konya CHP İl Örgütü açıklamasında "Konya merkezde bulunan seçim koordinasyon merkezimiz AKP'li bir grup tarafından saldırıya uğramıştır.
Zarar gören arkadaşlarımız olsa da hepsinin durumu iyi.

Korkunun belirtileri başladı. Hiç şüphesiz bu alçaklığa 24 Haziran'da Konya halkı gereken cevabı verecektir." ifadelerini kullandı.

CHP Konya 1. sıra milletvekili adayı Abdullatif Şener ise, "AKP Gençlik Kollarından 100 kadar vandal, Seçim Koordinasyon Merkezimizi bastı. Bayrakları, posterleri indirdiler. Masalara, sandelyelere ve seçim minübüslerine zarar verdiler. Üç gencimiz hafif yaralandı. Mafya yöntemleriyle seçim kampanyasına hayır!" diye yazdı.

Güncel Haberleri

Ahbap Derneği soruşturmasında gözaltı sayısı 22'ye yükseldi
Tuna Ortaylı, İlber Ortaylı'nın İstanbul'da kaç evi olduğunu açıkladı
500 bin TL'lik soruda son saniye kararı elenmesine neden oldu
Araç sahipleri dikkat: İstanbul'da plaka kuralları sil baştan değişiyor
Müjde Uzman'dan 'metres' açıklamasına net tepki: Röportajı yarıda kesti