'Akşener masayı dağıtırsa onunla ilgili belgeleri açıklayacağım' demişti! Yaşar Okuyan'dan açıklama geldi

"Meral Akşener'in altılı masayı dağıtması halinde onunla ilgili belgeleri açıklayacağını" açıklayacağım dediği için CHP ile ilişiği kesilen Yaşar Okuyan'dan Akşener'in çıkışı sonrası yeni bir açıklama geldi.

Okuyan, "Meral Hanım masayı dağıtırsa bunun bir bedeli olur, elimde belgeler var hepsini açıklarım" demişti.  Akşener'in dünkü salvolarıyla birlikte yaşanan kırılmanın ardından Yaşar Okuyan'dan yeni bir açıklama geldi. 

''KILIÇDAROĞLU'NA ARZ ETMİŞTİM"

Independent Türkçe'den Ali Kemal Erdem'e konuşan Okuyan, "açıklayacağım" dediği belgelere dair bir şey söylemese de Akşener'e yönelik eleştirilerini sürdürdü.

"52 yıllık gazeteciyim. 52 yıldır da siyasi mücadelenin içinden geliyorum. Bu tecrübe demektir. Meral Hanım'ın geçmişini, ne yapabileceğini biliyorum" diyen Okuyan, "Bir sene önce 6'lı masa kurulurken Sayın Kılıçdaroğlu'na arz ettim. 'Bakın burada dikkat edin' dedim. Benim için şaşırtıcı olmadı. Depremden iki gün önce bir mahali televizyonda 'O bozacak. Bozmaya kalkma, sokağa çıkamazsın' dedim. Benim içim rahat. İnsanlar daha iyi anladılar bizi. Problem yok" ifadelerini kullandı. 

"İYİ PARTİ İNTİHAR ETTİ"

Okuyan "Bundan sonrasına dair öngörünüz nedir? Kılıçdaroğlu'nun seçilme şansı azaldı mı" sorusu üzerine de şu değerlendirmede bulundu: 

"Deprem olmasaydı çok daha net şeyler söyleyebilirdim. Depremin etkisi ölçümlenemediği için bu gelişme partiler adına ne getirir, ne götürür bilemiyorum. Arkadaşlar çalışıyorlar. Şu an ihtiyatlı konuşmamın nedeni depremin partilere artı ve eksi etkilerini bilmiyor olmamdan kaynaklanıyor. Onu bilirsem daha net konuşurum. Ama ben İYİ Parti'nin intihar ettiğini düşünüyorum."

Gündem Haberleri

Özgür Özel, Muharrem İnce'yi partiye davet etti!
Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık tahliye edilecek mi?
İBB operasyonu kapsamında bir iş insanı daha itirafçı oldu!
Kusura bakmayın gülüyorum...
Nerede kalmıştık?