Akşener'den 'geççek' paylaşımı

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, sosyal medya hesabından Tarkan'ın Geççek şarkısını paylaştı, "Çoğu gitti, az kaldı" mesajı verdi.

Tarkan’ın yeni şarkısı yayınlandığı dakikadan itibaren yoğun ilgi gördü. Tarkan bir taraftan yoğun destek, diğer tarafta ağır eleştiriler aldı.

Muhalefet liderlerinden ilk tepki İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den geldi. Akşener, şarkıyı Twitter hesabından paylaştı ve şu notu düştü: “Çoğu gitti, az kaldı”
 

Tarkan'ın yeni şarkısında "Geççek geççek elbet bu da geççek/Gör bak umudun gününü gün etçek/Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman/O çiçekten günler çok yakın inan/Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek/Her şeyin sonu var, bu çile de bitçek/Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman/O çiçekten günler çok yakın inan" sözleri yer alıyor. 

Gündem Haberleri

CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker Ulaşım Esnafını TBMM'de Buluşturdu
DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak