Altılı masada Saadet Partisi'nde buluştu

Altılı Masa'yı oluşturan partilerin genel başkanları bugün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin liderleri, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde toplandı.

KARAMOLLAOĞLU TÜM LİDERLERİ KAPIDA KARŞILADI

Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu, partinin genel merkezinin girişinde karşıladı.

ALTILI MASADAN YAZILI AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Muhalefetin altı lideri basına kapalı toplantının ardından yemekte de bir araya gelecek. Toplantıdan sonra altılı masanın yazılı açıklama yapması bekleniyor.

Gündem Haberleri

Hastaneden açıklama geldi
Kurban Bayramı'nın ilk gününde acı bilançoyu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu
'Terörsüz Türkiye' mesajı verildi
CHP ile AKP arasındaki fark herkesi şaşırttı
İmamoğlu’ndan videolu ‘mega proje’ paylaşımı