Amsterdam seçim merkezinde ortalık birbirine girdi

Hollanda Amsterdam'da 28 Mayıs ikinci tur seçimi için yurt dışı oy verme işlemi sürerken, Amsterdam seçim merkezinde kavga çıktı.

Amsterdam'daki RAI Kongre Merkezi’nde 28 Mayıs ikinci tur seçimi için oy verme işlemleri devam ederken, bir sandıkta görevliler arasında kavga çıktı.

KAVGA ÇIKTI

RAI sözcüsüne göre, sandık görevlilerinin kavgasına kısa sürede seçmenlerin de dahil olmasıyla olay büyüdü. Bu esnada bir grubun yüksek sesle tekbir getirdiği de duyuldu. Oy verme işleminin sona ermesine yakın yaşanan olay, seçmenler arasında paniğe yol açtı.

POLİS YIĞILDI

Amsterdam Polis Müdürlüğü olay yerine çok sayıda polis memuru, polis arabası, toplumsal olaylara müdahale köpekleri ve helikopter sevk etti. Kavganın dağıtılmasına müteakip Türk vatandaşları oy kullanmaya devam etti ve RAI’daki sandıklar saat 21:00 itibariyle kapatıldı.

Gündem Haberleri

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlanıyor
DEM Parti'den MHP Lideri Bahçeli'nin 'komisyon' önerisine yanıt
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den 19 Mayıs mesajı
Genç kadını bu yolla milyonlarca lira dolandırdı
15 Milyon abonesine veda etti! Rekor kırmıştı