Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde hala FETÖ'nün reklamı yapılıyor

FETÖ'nün Ankara Spor Salonu’nda düzenlediği 10.Türkçe Olimpiyatları ödül töreninde Melih Gökçek'in alkışlarla ödül aldığı görüntüler hala www.ankara.bel.tr adresinde yayınlanıyor.

"Belediyemizde tek bir FETÖ’cü kalmayıncaya kadar mücadelemiz kararlılıkla sürecektir" diyen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde hala FETÖ'nün reklamının yapıldığından habersiz. FETÖ'nün Ankara Spor Salonu’nda düzenlediği 10.Türkçe Olimpiyatları ödül töreninde Melih Gökçek'in alkışlarla ödül aldığı görüntüler hala www.ankara.bel.tr adresinde yayınlanıyor.

FETÖ soruşturması kapsamında "ByLock" kullandığı tespit edilen 60'ı Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19'u ilçe belediyelerinde çalışan 79 kişi hakkında dün sabah gözaltı kararı verilmişti.  Gözaltına alınan isimlerden biri de AKP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu olmuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik dün sabah yapılan 'FETÖ' operasyonu sonrasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek açıklamalarda bulunmuştu. Gökçek "Gözaltına alınan 61 kişinin 23'ü açıkta veya ihraç edilmiş, 13 kişi ayrılmış, 3 emekli, 22 kişi ise alt düzey görevde" dedi. "Bu operasyon dolayısıyla savcılarımıza, emniyet güçlerimize ve FETÖ’yle mücadelede kararlı olan hükümetimize şükranlarımızı sunuyoruz" diyen Gökçek, "Belediyemizde tek bir FETÖ’cü kalmayıncaya kadar mücadelemiz kararlılıkla sürecektir" ifadesini kullandı.

Gökçek'in Twitter'dan yaptığı paylaşımlar şöyle:

- Son dönem belediye başkanı seçildikten sonra görevde olan üst düzey personelin tamamını görevden aldım.

- Darbe teşebbüsü sonrası büyükşehirden 218, EGO'dan 24, ASKİ'den 71, şirketlerden 59, ek dersli 20 kişi toplam 392 kişi açığa alındı.

- Açığa alınan personeller İçişleri Bakanlığı'na bildirildi ve Bakanlar Kurulu kararıyla işlemleri bitenlerin ilişiği kesildi.

- En son bugün Ankara başsavcılığı tarafından büyükşehir ve bağlı kuruluşlarında ByLock kullanan 61 kişiyi savcılıkça göz altına aldı.

- Gözaltına alınan 61 kişinin 23'ü açıkta veya ihraç edilmiş, 13 kişi ayrılmış, 3 emekli, 22 kişi ise alt düzey görevde...

- Bu operasyon dolayısıyla savcılarımıza, emniyet güçlerimize ve FETÖ’yle mücadelede kararlı olan hükümetimize şükranlarımızı sunuyoruz.

- Belediyemizde tek bir FETÖ’cü kalmayıncaya kadar mücadelemiz kararlılıkla sürecektir...

BELEDİYENİN SİTESİNDE HALA FETÖ'NÜN REKLAMI YAPILIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı'nın bu açıklamalarından sonra Yurt Gazetesi Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde hala FETÖ'nün reklamının yapıldığını tespit etti.

FETÖ'nün Ankara Spor Salonu’nda düzenlediği 10.Türkçe Olimpiyatları ödül töreninde Melih Gökçek'in alkışlarla ödül aldığı görüntüler hala www.ankara.bel.tr adresinde yayınlanıyor.

Ödül Törenin Fethullah Gülen'in yeğeni Kemal Gülen'in sunduğu görülürken, Melih Gökçek'e ödülünü AKP Maraş milletvekili ve Meclis Başkan vekili, Türkçe Olimpiyatları Tertip Komitesi Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Sağlam vermiş.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan ödül törerine ait bilgiler şu adreste 

KEMAL GÜLEN TUTUKLANMIŞTI

Fetullah Gülen’in yeğeni ve avukatı Kemal Gülen, Kastamonu’da polis ekipleri tarafından yakalanarak tutuklanmıştı.

BELEDİYE'NİN SİTESİNDE YER ALAN HABER ŞU ŞEKİLDE:

Uluslararası 10.Türkçe Olimpiyatları ödül töreni, Ankara Spor Salonu’nda yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, Türkçe Olimpiyatları’na gösterdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verildi.


Ödül törenine TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, bazı milletvekilleri, bürokratlar ile çok sayıda davetli katıldı.
Törende alkışlar arasında sahneye davet edilen ve gösterilen ilgiye teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ödülünü Tertip Komitesi Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Sağlam verdi.

 TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in de Türkçe Olimpiyatları’nda başarılı olan öğrencilere ödüllerini dağıttığı törende, dünyanın çeşitli ülkelerinden olimpiyatlara katılmak için Ankara’ya gelen öğrencilerin söylediği şarkılar, okuduğu şiirler ve oyunlar büyük ilgiyle izlendi.
 Ödüllerin dağıtılmasının ardından, törene katılanlar öğrencilerle birlikte “Yeni Bir Dünya” isimli türküyü hep birlikte söylediler.


 

Güncel Haberleri

Kurucusu kadın olan Türkiye’nin en büyük cirolu 10 şirketi
İşte en hızlı interneti olan ülkeler!
5 dizi ekranlara veda ediyor! İşte final tarihleri
Ünlü YouTuber paraşütten yere çakıldı
Nihat Hatipoğlu'ndan 'pavyon' yanıtı