Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Sezgin Tanrıkulu açıklaması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında hazırlanan fezlekenin Adalet Bakanlığı’na gönderildiğini duyurdu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Parlamenterler Bürosunca başlatılan soruşturma kapsamında CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik ve devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama suçları nedeniyle hazırlanan fezlekenin Adalet Bakanlığı'na gönderildiğini açıkladı.

"FEZLEKE ADALET BAKANLIĞINA GÖNDERİLMİŞTİR"

Başsavcılık'tan yapılan açıklama şöyle:

"Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Parlamenterler Bürosunca soruşturma başlatılan 28. Dönem Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu hakkında, 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik ve Devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama' suçları yönünden tanzim olunan fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderilmiştir."

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’