Ankara, şehidini uğurladı

Şırnak'ın Uludere İlçesi'ne bağlı Şenoba Beldesi'nden havalandıktan kısa süre sonra yüksek gerilim hatlarına takılarak, düşen askeri helikopterde şehit olan Piyade Albay Oğuzhan Küçükdemirkol, Ankara'da gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Piyade Albay Küçükdemirkol için Ankara'daki Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde cuma namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Şehidin eşi Yasemin, kızı Zeynep ve oğlu Gökhan, tören boyunca birbirlerinin elini hiç bırakmadı.

ŞEHİT ANNESİ TÖRENE SEDYEYLE GETİRİLDİ

Şehidin acılı annesi Muazzez Küçükdemirkol, törene rahatsızlığı nedeniyle sedyeyle getirildi. Acılı anne, tören boyunca ellerini açarak, oğlu için dua etti.

Törene şehit yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenin ardından şehit Piyade Albay Oğuzhan Küçükdemirkol, Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verildi.

Güncel Haberleri

3 yıl sonra evinden çıkan Barış yeniden eve kapandı: “Düzelmek istemiyorum”
YAYDER’de yeni dönem: Yeni yönetim ve denetim kurulları seçildi
Kiralık sosyal konut başvuruları tamamlandı: Kuralar ne zaman çekilecek?
Fon soruşturmasında 6 tutuklama daha: Tutuklu sayısı 51’e yükseldi
Savcı odasındaki pozlarıyla gündem olmuştu: Uyuşturucu testi pozitif çıktı