Ankara'da dehşete düşüren kadın cinayeti! Kız kardeşini bıçakla öldürdü

Ankara Mamak'ta şizofren olduğu iddia edilen bir şahıs, erkek ve kız kardeşini bıçakladı. Olayda kız kardeş hayatını kaybederken, erkek kardeş ise yaralandı. Saldırgan, polis tarafından gözaltına alındı.

Ankara'nın Mamak ilçesine bağlı Çağlayan Mahallesi’nde korkunç bir olay yaşandı.

İstanbul Bağcılar'daki dehşet verici olaya benzer bir olay yaşanan ilçede, burada ikamet eden Şahin Ş, kardeşleri Songül Ş. ve Abbas Ş'nin birlikte kaldığı eve geldi. Saldırgan Şahin Ş, kız kardeşi Songül Ş.'yi dehşet verici biçimde katletti, erkek kardeşi Abbas Ş.'yi ise yaraladı.

KIZ KARDEŞ CİNAYETİ

Çığlık seslerini duyan mahalleli, olayı yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Bu esnada Şahin Ş, balkona çıkıp gerçekleştirdiği eylemden mutluluk duyar gibi hareketler sergiledi. Daha sonra saldırganın şizofren olduğuna dair iddialar ortaya atıldı.

TUZLUÇAYIRLI KADINLAR YÜRÜYÜŞ YAPTI

Bugün de yaşanan korkunç olayın ardından bölgede yaşanan 'kız kardeş cinayeti' nedeniyle, Tuzluçayır’daki kadınlar olayın yaşandığı evin önüne doğru yürüyüş yaparak, katliamı protesto etti.

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’