Ankara’da yurttaşlara polis müdahalesi

Güvenpark’taki eylemin ardından, yurttaşlar Meşrutiyet Caddesi’nde yürüyüşe geçti. Polis, TOMA araçlarıyla eylemcilere müdahale etmeye başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu’na yönelik haksızlıklara tepki gösteren binlerce yurttaş, önceki günlerde olduğu gibi bugün de Ankara’nın merkezi Kızılay’da bulunan Güvenpark’ta buluştu.

Sloganlarıyla hükümeti istifaya davet eden yurttaşlar, “Her yer ODTÜ, her yer direniş, Faşizme karşı omuz omuza” diye haykırdı. Eyleme CHP Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu ve CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba katıldı.

MÜDAHALELER BAŞLADI

Güvenpark’taki eylemin ardından, yurttaşlar Meşrutiyet Caddesi’nde yürüyüşe geçti. Polis, TOMA araçlarıyla eylemcilere müdahale ederek, biber gazı kullanmaya başladı. Müdahale, eylemcilerin caddede toplanmasının ardından gerginlik yarattı.

Güncel Haberleri

CHP'den Anayasa Mahkemesi'ne iptal başvurusu
PTT hafta içi kaçta açılıyor ve kaça kadar açık? Cumartesi günleri PTT şubeleri hizmet veriyor mu? Hafta sonu çalışıyor mu?
Kurban Bayramı ne zaman 2025, Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? Kurban Bayramı 2025 tatili 9 gün mü olacak?
Korgeneral İsmail Hakkı Pekin’den Önemli Açıklama
120 yıllık çay markası iflasın eşiğinde!