Ankara'daki ünlü dönercinin dönerinden peçete ve yabancı cisim çıktı! Çalışanın 3 yıl hapsi istendi

Ankara İncek'te bir dönercide kesilen dönerin içinden peçete, kemik ve yabancı madde çıktı. Sorumlu hakkında 3 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Ankara İncek'te bir dönercide kesilen dönerin içinden peçete, kemik ve yabancı madde çıktı. Dönercinin çok ünlü bir zincir döner işletmesi ve 25 yıldır piyasada olduğu öğrenildi.

20 kiloluk döner imha edilirken, döneri tedarik eden firma inceleme başlattı ve sorumlu olarak İstanbul Sultanbeyli’deki üretim tesisinde çalışan Yasin K.'yi gösterdi. Firma, ürünlerini barkod sistemi ile takip edildiğini kaydetti.

Firma, yabancı maddenin dönerin dondurulmadan önce yerleştirildiğini belirterek Yasin K. hakkında "mala zarar verme" suçundan şikayette bulundu.

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre; çalışan, barkodun kendisine ait olduğunu kabul etti ancak suçlamayı reddetti ve barkodun başkaları tarafından da kullanılabileceğini öne sürdü.

Savcılık, yapılan incelemede dönerin Yasin K. tarafından hazırlandığını doğruladı. Şüpheli çalışanın 3 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Döner üreten firmanın yurt dışına da ürünlerin satan ünlü bir marka olduğu öğrenildi.

Kaynak:Sabah

Güncel Haberleri

CHP'den Anayasa Mahkemesi'ne iptal başvurusu
PTT hafta içi kaçta açılıyor ve kaça kadar açık? Cumartesi günleri PTT şubeleri hizmet veriyor mu? Hafta sonu çalışıyor mu?
Kurban Bayramı ne zaman 2025, Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? Kurban Bayramı 2025 tatili 9 gün mü olacak?
Korgeneral İsmail Hakkı Pekin’den Önemli Açıklama
120 yıllık çay markası iflasın eşiğinde!