Antalya Büyükşehir'den Manavgat için 19 ilçede bağış merkezi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Manavgat için 19 ilçede bağış merkezleri oluşturuldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Manavgat için 19 ilçede bağış merkezleri oluşturuldu.

 Manavgat için seferber olan Antalyalılar, bağış merkezlerine akın etti. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa ilçesi Etiler mahallesindeki Kitap ve Oyuncak Kütüphanesi’ni bağış merkezine dönüştürdü. Antalya’nın 19 ilçesinde bulunan ATASEM kurs merkezleri de ayni yardım kabullerine başladı.

Bağış merkezleri, kısa sürede Manavgatlı hemşehrileri için seferber olan Antalyalıların getirdikleri malzemelerle doldu taştı. Antalyalılar, imece usulü ile getirilen malzemeleri kamyonlara yüklemeye başladı.

Ayni yardımda bulunmak isteyenlerin, 0242 502 09 67 numaralı telefondan bilgi alabileceği belirtildi.

Güncel Haberleri

CHP'den Anayasa Mahkemesi'ne iptal başvurusu
PTT hafta içi kaçta açılıyor ve kaça kadar açık? Cumartesi günleri PTT şubeleri hizmet veriyor mu? Hafta sonu çalışıyor mu?
Kurban Bayramı ne zaman 2025, Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? Kurban Bayramı 2025 tatili 9 gün mü olacak?
Korgeneral İsmail Hakkı Pekin’den Önemli Açıklama
120 yıllık çay markası iflasın eşiğinde!