Armağan Çağlayan sordu, Özgür Demirtaş anında cevap verdi: "Hukukun, özgürlüğün olmadığı bir ülkeye yatırımcı gelir mi?"

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın teknokratlar ve bürokratlara Mehmet Şimşek'i destekleme yönündeki çağrısını ünlü yapımcı Armağan Çağlayan da gündeme getirdi. Çağlayan, "Hukukun, özgürlüğün olmadığı bir ülkeye yatırımcı gelir mi?" diye sordu.

Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'ın Mehmet Şimşek'e destek verilmesi konusundaki çağrısı ve durumun kötü olduğuna ilişkin vurgusuna dikkat çekti.

"DAHA İKİ GÜN ÖNCE ÖDÜL TÖRENİNDE KONUŞAN KADIN ŞARKICININ KONSERİ İPTAL EDİLDİ"

Çağlayan paylaşımında şöyle dedi:

"Teknokratlar, bürokratlar destek olsun amenna. Ama hukukun, özgürlüğün olmadığı bir ülkeye yatırımcı gelir mi? Teknokratlar bu konuda uyarı yapıyor mu? Daha iki gün önce ulusal bir ödül töreninde konuşma yapan bir kadın şarkıcının, konuşması sebebiyle konseri iptal edildi. Bu kadar “küçük” bir olay bile yatırımcıyı ürkütmez mi?

"SADECE DOLARLA EURO İLE BORSAYLA BİTMİYOR Kİ BU İŞ"

Eğer eski alışkanlıklar sürdürülecekse, yine TUİK açıklamalarına güvenmeyeceksek, yine hukuka güvenmeyeceksek, nasıl çıkacağız bu işin içinden? Sadece dolarla Euro ile borsayla bitmiyor ki bu iş…."

"HUKUKUN VE ÖZGÜRLÜĞÜN OLMADIĞI YERE PARA GELMEZ"

Çağlayan'ın bu çıkışına Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan çok net yanıt geldi: "Hukukun ve Özgürlüğün olmadığı yere para gelmez. Gelse de kısa süreli gelir" 

Gündem Haberleri

Cem Garipoğlu’nun cezaevindeki son anları...
Türkiye Belediyeler Birliği'nde başkan kim olacak?
Mansur Yavaş ile eşi Nursen Yavaş'ın mal varlığı belediye binasına asıldı
Meclis'te soru önergeleri yine yanıtsız kaldı
Altılı masa bir bir eksiliyor!