Asgari Ücrette zam beklentisi... Bakan Bilgin de Erdoğan'dan son 'zam yok' dedi

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, asgari ücret zammına ilişkin, ''Yapamayacağımız bir şeyi söylemeyi doğru bulmam'' sözleri sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de, ''Böyle bir tartışmayı anlamlı bulmuyorum'' dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Bilgin, "Asgari ücret zammı bugün için gündemimizde yok. Zaten net bir artış yaptık. Daha 3 ay oldu. Dolayısıyla bugünden böyle bir tartışmayı anlamlı bulmuyorum" dedi.

 Bakan Bilgin , asgari ücretin yılda iki kez zamlanmasının 'olağanüstü şartlar olursa değerlendirilebileceği' yorumunda bulunmuştu.

Bilgin'in açıklamasının, Erdoğan'ın, "Ben vatandaşıma onu aldatacak, yani yapmayacağımız veya yapamayacağımız bir şeyi söylemeyi doğru bulmam" ifadelerinden sonra gelmesi dikkat çekti. 

Gündem Haberleri

Perde arkasını açıklarım
DEM Parti Eş Genel Başkanlarından 'operasyon' açıklaması!
Tüm seçilmişlere seslendi
5 belediye başkanının da bulunduğu 47 kişi hakkında gözaltı kararı
Kırmızı bültenle aranan 7 şüpheli yakalandı