Aşiretleri öven Soylu "Ne kadar güçlü insan tanıyorsam burada" demişti... O aşiret mensubu CHP'ye katıldı, rozetini Kılıçdaroğlu taktı!

AKP'nin eski Hakkari Milletvekili adayı Necip Zeydan, CHP'ye üye oldu. Zeydan'ın parti rozetini CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'ye katılan Necip Zeydan'a rozetini taktı. CHP'den yapılan açıklamada, Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı öncülüğündeki "Doğu Masası" çalışmaları kapsamında partiye yeni katılımların sürdüğü belirtildi.

CHP GENEL MERKEZİNDE ROZETİ TAKILDI

Kılıçdaroğlu'nun Zeydan'ı parti genel merkezindeki makamında kabul ederek rozetini taktığı kaydedildi.

PİNYANİŞİ AŞİRETİNİN ÖNDE GELEN İSİMLERİNDEN

CHP'ye katılan Necip Zeydan, Doğu Anadolu'da yaygın olan aşiretlerden Pinyanişi'nin önde gelen isimlerinden biri olarak tanınıyor. Zeydan, aşiretin "kanaat önderi" Teoman Zeydan'ın oğlu Nedimcan Zeydan'ın geçen ay yapılan düğününde yer almıştı.

SOYLU "NE KADAR GÜÇLÜ İNSAN TANIYORSAM BU SALONDA" DEMİŞTİ

Düğünde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan da çiftin nikah şahitliğini yapanlar arasındaydı. Düğün için Soylu "Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da böyle ne kadar güçlü insan tanıyorsam Allah'a şükürler olsun ki hepsi bugün bu salonda" ifadelerini kullanmıştı. 

Gündem Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten çarpıcı açıklamalar
Son anketten flaş sonuçlar çıktı
48 ilde operasyon düzenlendi, çok sayıda gözaltı var
CHP'li Utku Çakırközer'den TRT'ye 'İmamoğlu' çağrısı!
DEM Parti'nin yeni yol haritası belli oldu