Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı

Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını iddia eden ve tahmini tutmayınca taraftarlara küfürler savuran Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı.

Süper Lig ve Türkiye Kupası hakkında kehanetlerde bulunan ve bu kehanetleri tutmayınca sosyal medya hesaplarından ağır hakaretler içeren paylaşımlarda bulunan Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı astrolog Meral Güven'in yaptığı paylaşımla ilgili resen soruşturma başlatıldığını duyurdu.

HALKI KİN VE DÜŞMANLIĞA TAHRİK VEYA AŞAĞILAMA SUÇUNDAN RESEN SORUŞTURMA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya hesapları üzerinden çok kez paylaşılan ve astrolog Meral Güven'in yapmış olduğu belirtilen canlı video kaydında sarf edilen sözler ile ilgili olarak TCK'nın 216. maddesi kapsamında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan dolayı re'sen soruşturma başlattı.

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’