Atilla Taş'tan ilk paylaşım: Her ne kadar inceden sattıysanız da...

FETÖ'nün 'medya yapılanması'na üyesi olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Atilla Taş dün tahliye edildi, bugün sosyal medya hesabından ilk mesajını paylaştı. Taş, mesajında "Benim vatan kokulu canlarım, hepinizi çok özledim.Her ne kadar inceden sattıysanız da, siz her zaman sevdim.kurban olurum lan size!" dedi.

FETÖ’nün ‘medya yapılanması’na üyesi olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Atilla Taş dün tahliye oldu. Taş, bugün  1,5 milyon takipçisi olan sosyal medya hesabından ilk mesajını paylaştı.

Taş, mesajında “Benim vatan kokulu canlarım, hepinizi çok özledim. Her ne kadar inceden sattıysanız da, siz her zaman sevdim.kurban olurum lan size!” dedi.

Taş şunları kaydetti:

“Selam gıybet dünyası, hiç mi özlemediniz be köftehorlarr!
Bundan böyle evimin erkeği, çocuklarımın babası olacağım
Benim vatan kokulu canlarım, hepinizi çok özledim.Her ne kadar inceden sattıysanız da, siz her zaman sevdim.kurban olurum lan size!”

Güncel Haberleri

Çocukların giydiği kostümün satışı yasaklandı: Bakanlık piyasadan toplatılmasına karar verdi
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Aranan 65 suçlu Türkiye'ye iade edildi
Ünlü isimlerin uyuşturucu testi sonuçları belli oldu
Seda Sayan: Öngörüsü yüksek bir kadınım, Haluk Levent bana güven vermedi
Emniyet'in 46 yıllık yönetmeliği yürürlükten kaldırıldı