Ayasofya imamı Mehmet Boynukalın "Affımı istiyorum" demişti... Tüm gerçekler ortaya çıktı

Yaptığı açıklamalarla büyük tepki çeken ve bugün görevinden 'affını' istediğini belirten Ayasofya Baş İmamı Mehmet Boynukalın'ın görevini bırakmak istemediğini iddia etti.

Yaptığı açıklamalarla büyük tepki çeken ve bugün görevinden 'affını' istediğini açıklayan Ayasofya Baş İmamı Mehmet Boynukalın'ın görevini bırakmak istemediğini öne sürüldü.

HaberTürk Sunucusu Mehmet Akif Ersoy, Boynukalın hakkında, ''Cumhurbaşkanlığı'ndan bir arkadaşımız konuyla ilgili mesaj atmış. Boynukalın'ın aslında bırakmak istemediğini, daha sonra bırakmak durumunda kaldığını söylemiş'' dedi.

NE OLMUŞTU?


Ayasofya Baş İmamı Mehmet Boynukalın'ın bugün Marmara Üniversitesi'ndeki görevine geri döndüğü açıklanmış, konuya ilişkin açıklama yapan Boynukalın, "Görevimden affımı ve görevlendirmemin sona ermesini istedim" ifadelerini kullanmıştı. Boynukalın'ın açıklamasında istifa kelimesini kullanmayarak "görev affı" ifadelerine yer vermesi de dikkatlerden kaçmamıştı.

Güncel Haberleri

Kayıp Büşra Bebek Soruşturmasında Yeni Gelişme! Gözaltı Sayısı 10’a Çıktı
Kurtlar Vadisi Senaristlerinin Kaşif Kozinoğlu İfadesi Ortaya Çıktı: "Tesadüfen Denk Geldi"
Seferihisar Belediyesi'ne Rüşvet Operasyonu: 47 Şüpheli Adliyede
Sebze ve Meyve Piyasasında Büyük Operasyon: 41 Firma Yöneticisine Gözaltı Kararı
Kurtlar Vadisi senaristleri ifadeye çağrıldı! Yıllar sonra gelen Kaşif Kozinoğlu soruları