Aydın Doğan'a rakip çıktı: Milli Piyango için yeni teklif

Doğan Ailesinin Milli Piyango ihalesine talip olduğunu açıklamasının ardından Çek Cumhuriyeti merkezli Sazka Group'un da ihale için teklif vereceği öğrenildi.

Türkiye Varlık Fonu’nun özelleştirilmesi için İngiliz East&Young şirketine yetki verdiği Milli Piyango için bir talip daha çıktı. Çekya merkezli Sazka Group ihale için teklif vereceğini açıkladı.

Çekya merkezli şans oyunları işletmecisi Sazka Group Milli Piyango’nun 10 yıl süreyle işletme hakkı devri ihalesi için teklif verecek.

T24'ün haberine göre Sazka Group, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Kıbrıs, Avusturya ve İtalya’da şans oyunları işletiyor.

Doğan Ailesi’nin kurucusu olduğu yönetim kurulu başkanlığını Hanzade Doğan Boyner’in yürüttüğü Doğan Online da dün yaptığı açıklamada Milli Piyango ihalesine talip olduğunu duyurmuştu.

Doğan Holding tarafından borsaya yapılan açıklamada Doğan Online'ın Milli Piyango İşletme İhalesine katılmayı planladığı belirtilmişti.

Güncel Haberleri

Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine büyük operasyon: 201 kişi gözaltında
Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım’a ev hapsi verildi, 2 kişi tutuklandı
Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu