BaBala TV kurucusu Oğuzhan Uğur ifade verdi: "İfademizi verdik, elimizde çok fazla veri vardı"

BaBala TV hesabından yapılan 'Hatay Yarseli Barajı' paylaşımıyla ilgili hakkında, 'halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' suçlamasıyla soruşturma başlatılan sunucu Oğuzhan Uğur, savcıya ifade verdi.

BaBala TV kurucusu Oğuzhan Uğur hakkında, kanalın Twitter hesabında Hatay Yarseli Barajı’nın duvarının çatladığına dair paylaşımda bulunulduğu gerekçesiyle 'halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' suçundan re'sen soruşturma başlatılmıştı.

Uğur, bugün Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde ifade verdi. 

Uğur, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "İfademizi verdik, elimizde çok fazla veri vardı. Onların tamamını savcımızla paylaştık. Tabii sosyal mecralardan başlatılan başlıklarla ilgili olmadığını konunun detaylı bir şekilde kendisine anlattık, belgelerimizle, videolarımızla. Konunun bizim kanalımızdan atılan tweetle alakalı olmadığını, hatta çok çok önce ve sonra tarihlerin dahi tutmadığını, tam olarak sahadan provoke edildiğini belgeleriyle kanıtlarıyla sunduk kendilerine" diye konuştu.

Gündem Haberleri

İmamoğlu Cezaevinden Seslendi: Türkiye’yi Bir Fotoğraf Karesine Sığdıramazsınız
Türkiye'den beyi göçü hamlesi: Dönmeleri için aylık 3.980 Euro maaş...
CHP'li Hüseyin Can Güner'den Kurultay Davasına Tepki: Partimize Kara Çalınmasına İzin Vermeyiz...
Son durumu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı!
CHP'nin kurultay davası ertelendi!