Bahçeli ne demek istedi: ‘Bazı siyasi ve askeri kesimlerin bozkurttan rahatsızlıkları…’

AKP eski Milletvekili Korkmaz’ın bozkurt işaretiyle ilgili sözlerine sert tepki vererek, ‘densiz’ ifadesi kullanan MHP Lideri, “Bazı askeri ve siyasi kesimlerin bozkurt işaretinden rahatsızlıkları kronik hastalık noktasına çıkmıştır” ifadesini kullandı. Bahçeli, “Gerekirse ben de bir bozkurt gibi Afrin’e giderim” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Düzce eski Milletvekili İbrahim Korkmaz’ın, bozkurt işaretini Hristiyan Gagavuzların kullandığı yönündeki paylaşımına sert tepki göstererek, ‘Densiz eski milletvekili’ ifadesini kullandı. Bahçeli ayrıca “Bazı askeri ve siyasi kesimlerin bozkurt işaretinden rahatsızlıkları kronik hastalık noktasına çıkmıştır. Okuyup görünce felç geçiren, komaya giren askeri ve siyasi malum çevreler neden korkmuşlardır?” dedi.

Partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, kahraman askerlerin sevkiyat sırasında yaptıkları bozkurt işaretinin, birilerinin uykularını kaçırdığını belirten Devlet Bahçeli, şunları kaydetti:

“Bazı askeri ve siyasi kesimlerin bozkurt işaretinden rahatsızlıkları kronik hastalık noktasına çıkmıştır. Okuyup görünce felç geçiren, komaya giren askeri ve siyasi malum çevreler neden korkmuşlardır? Niye bu kadar ürkmüşlerdir? Hadi teröristlerin üzerine korkusuzca gidin de görelim, size bile alkış tutalım?

Bir başka densiz eski milletvekili bozkurt işaretinin İslam’ın ruhuna aykırı olduğuna dikkat çekmiştir. Türk milleti ne çekmişse bu zihniyetlerden çekmiştir. Haçlı beşiğinde sağlanmak küfrün eteğinden tutmak yeterli olacaktır. Ruhsuzlar ne bilsin Türk ve İslam ruhunu. Köksüzler ne bilsin Türk’ün bozkurt duruşunu. Bozkurt çakalla karışmaz. Çakalla bir tutulamaz.

‘CANIMI SEVE SEVE…’

Bilinsin ki, Zeytin Dalı Harekatı’na bozkurt işareti yapa yapa dahil olacak yüz binlerce bozkurt hazır beklemektedir. Türkiye tesadüfen bulunmamış harita üzerinde kurulmamıştır. Bu topraklar rastgele ‘vatan’ denmemiştir. Eğer yerine gelirse ben de bir bozkurt gibi Afrin’e gider bu vatana bu millete taşıdığım canı seve seve vermeye hazırım. Bu da bu millete Devlet sözüdür.

Güncel Haberleri

Kurucusu kadın olan Türkiye’nin en büyük cirolu 10 şirketi
İşte en hızlı interneti olan ülkeler!
5 dizi ekranlara veda ediyor! İşte final tarihleri
Ünlü YouTuber paraşütten yere çakıldı
Nihat Hatipoğlu'ndan 'pavyon' yanıtı