Bakan harekete geçti: Gazilere saldıranlara 301'den soruşturma açılacak

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da gazilere saldıran 3 şüpheli için TCK 301'e 4 kapsamında, "Türk milletini, devletin askerini ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama" suçundan soruşturma açılmasına izin verdi. Savcılık, mevcut soruşturmaya ilaveten TCK 301/4'ten de soruşturma yürütecek.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da Gazilere saldıran 3 şüpheli için TCK 301'e 4 kapsamında, "Türk Milletini, Devletin askerini ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama" suçundan soruşturma açılmasına izin verdi. Savcılık, mevcut soruşturmaya ilaveten TCK 301/4'ten de soruşturma yürütecek.

Olay

Ankara'da gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, trafikte çıkan ’yol verme’ tartışmasında diğer araçtaki 4 kişinin saldırısına uğradı. 2 gazi ve otomobilde bulunan yakınları, kendilerini takip eden 4 saldırgan tarafından dövüldü. 1’i çocuk, 6 kişi hastanede tedaviye alınırken, olay anı da güvenlik kameralarına yansıdı. Benzin istasyonunda gazilere saldıranlar 6 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Tamer Görkem ve Doğan Çiçek tutuklandı, B.Y., O.S., E.K. ve B.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güncel Haberleri

Kocaeli’deki fabrikada grup seks skandalı
Ekrem İmamoğlu, Paris Belediye Başkanı ile bir arada
NOW TV'ye bomba transfer! O isimle anlaştılar
Star TV Yalı Çapkını'nda şok veda! O isim artık dizide yok
1 Mayıs gözaltılarında dikkat çeken isim