Bakırköy'de polis CHP standlarına saldırdı... Çok sayıda gözaltı var!

Birleşik Haziran Hareketi Bakırköy Meclisi'nin aktardığı bilgiye göre, polis HAZİRAN Bakırköy Meclisi'nden 2 kişi ile KHK'lere karşı direnen 10 KESK'liyi gözaltına aldı. Ardından KESK Şubeler Platformu'nun çağrısı ile Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda gözaltına alınanların serbest bırakılması için oturma eylemi başlatıldı. Polis oturma oturma eylemine engel olurken, meydanda seçim standı açan siyasi partilerden CHP ve HDP duruma tepki gösterdi.

Bakırköy'deki gözaltıların ardından meydanda bulunan kamu emekçileri ve HAZİRAN üyeleri basın açıklaması yapmak istedi. Bakırköy HAZİRAN Meclisi, sosyal medyadan yaptığı bilgilendirmede açıklamanın polis ekipleri tarafından engellendiğini aktardı.

POLİS CHP STANDINA SALDIRDI

KESK ve HAZİRAN üyelerinin gözaltına alınmasının ardından KESK Şubeler Platformu'nun çağrısı ile Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda gözaltına alınanların serbest bırakılması için oturma eylemi başlatıldı. Polis oturma oturma eylemine engel olurken, meydanda seçim standı açan siyasi partilerden CHP ve HDP duruma tepki gösterdi.

Polis, oturma eylemine izin vermemesine tepki gösteren CHP'lilerin standına saldırdı. 20'den fazla kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken, CHP standına yapılan saldırıda yaralıların da olduğu aktarıldı.

Güncel Haberleri

Yakalanmamak için ilginç yöntem: Tekne partisine gider gibi giyindiler
O ülkede okullarda cep telefonu yasaklandı
Manisa’daki okul saldırısı sonrası 92 X hesabına erişim engeli
Manisa’daki okul saldırısında yeni gelişme! Saldırganın ailesi de gözaltında
MasterChef’ten siyasete sürpriz transfer! Eray Aksungur’un tercihi belli oldu