Başbakan Yıldırım'a Talk Show teklifi

Başbakan Yıldırım Beyoğlu Sohbetleri'nde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın konuğu oldu

Pera Palas’ta düzenlenen Beyoğlu Sohbetleri’nde hayat hikayesinin salonda bulunanlardan farklı olmadığını anlatan Yıldırım, “Anadolu’nun zor coğrafyasında dünyaya gelmiş, çocukluk yıllarından sonra daha iyi bir gelecek için batıya, gurbet yollarına düşmüş ailelerin çocuklarıyız” dedi.

BİNALİ YILDIRIM BU TEKLİFE…

Ortaokulu, Kasımpaşa İplikçi’de Piri Reis Ortaokulu, liseyi ise Kasımpaşa Lisesi’nde okuduğunu, bölgenin yabancısı olmadığını aktaran Yıldırım, Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan’a dönerek, “Belediye başkanı olarak bir dahaki dönemde karşına çıkarsam şaşırma. Zaten işimiz bitiyor bizim, tezkereciyiz biliyorsun.” diye espri yaptı.

Ünlü yapımcı Elif Dağdeviren Başbakan Binali Yıldırım’a “talk show” teklifinde bulundu Yıldırım ise bu teklife “3 Kasım 2019’dan sonra bu teklifinizi değerlendiririm…” diye yanıt verdi.

Güncel Haberleri

Dünyanın en uzun menzilli otomobili satışa sunuldu: Tek şarjla 1.100 kilometre
Avukatın adını kullanarak bir günde 1 milyon liralık vurgun yaptılar
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 2. dalga: Çok sayıda gözaltı
Fon soruşturmasında 11 tutuklama daha: Eski TCMB Başkan Yardımcısı Erkan Kilimci de tutuklandı
Şanlıurfa depremi sonrası Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan açıklama: Daha büyük deprem bekleniyor mu?