Bayrampaşa operasyonu sonrası MHP iki ismi ihraç ediyor!

Bayrampaşa operasyonunun yankıları MHP’de de hissedildi. İstanbul İl ve Bayrampaşa İlçe yönetim kurulu üyeleri, disipline sevk edilerek ihraç sürecine alındı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Yasin Sönmez ile Bayrampaşa İlçe Yönetim Kurulu üyesi Emin Sönmez'in kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini açıkladı.

Sabah saatlerinde Bayrampaşa Belediyesi’ne düzenlenen operasyonda Belediye Başkanı Hasan Mutlu ile MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yasin Sönmez gözaltına alındı.

Yalçın, "Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Yasin Sönmez ve İstanbul Bayrampaşa İlçe üyesi Emin Sönmez, kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline sevk edilmiştir" ifadesini kullandı. 

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’