Beklenen haber geldi: Barış Atay'a saldıranlar serbest

TİP milletvekili Barış Atay'a saldırı düzenleyen 3 kişi; adli kontrol, imza şartı ve yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Kadıköy’de TİP Milletvekili Barış Atay'a saldırı düzenleyen şahısların yargılandığı davanın 2. duruşması görüldü. İstanbul Anadolu 46. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada Atay'a saldıran Ömür Canpolat, Çağrı Hasan Çalışkan ve Çağlar Baş'ın adli kontrol, yurt dışı yasağı ve imza şartıyla serbest bırakılmalarına karar verilerek duruşma 27 Ocak 2021 tarihine ertelendi. 

Mahkemede sorulan saldırıdan önce tehdit edilip edilmediği sorusuna yanıt evet Atay, "Olaydan birkaç gün önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile adli bir konu ile ilgili olarak Twitter üzerinden bir tartışmamız oldu. Ben kendisini eleştirdim. İçişleri Bakanı olay günü Twitter'dan bana cevap vererek 'Dikkat et, yakalanma' dedi. Bu sözlerin akşamına olay oldu. Bu konuların ilişkili olduğunu düşünüyorum" dedi.

Güncel Haberleri

AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
İşte ülkelerin Ülkelerin İHA ve SİHA gücündeki sıralaması
Tapu sahipleri dikkat: Kırmızı ve mavi tapu renkleri ne anlama geliyor? İşte tapudaki renklerin anlamı...
Canan Dağdeviren ölümden döndü!
BEDAŞ İstanbul'da elektrik kesilecek mahalleleri açıkladı: İşte elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler...