Beyazıt Öztürk'ün yeni programında kriz!

Kanal D’de yayınlanan “Beyaz’la Joker” programı, beklendiği izlenme rakamlarına ulaşamayınca yapım ekibinde sarsıntı yaşandı.

Kanal D’nin Beyaz’la Joker programı, ünlü sunucu Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla ekrana dönmesine rağmen istenen ilgiye ulaşamadı ve bu durum yapımda bir krize yol açtı.

Yarışmada verilen 3 milyon TL'lik büyük ödül ve eğlenceli formatın izleyici çekmesi beklenirken, yayınlanan bölümlerde ölçülen reytingler memnun etmedi. Sonuç olarak ekipte önemli bir değişiklik kararlaştırıldı.

Fatura yönetmene kesildi

Yapımın yönetmeni Ahmet Zafer Demirci’nin projenin başından itibaren yürüttüğü görevine bu nedenle son verildiği açıklandı. Demirci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Beyaz’la Joker ile ilişkim sona ermiştir” ifadelerini kullandı ve sektör içinde kimlerin ne olduğunu bildiğini belirtti.

Güncel Haberleri

Milyonlarca Öğrenci İçin LGS Maratonu Bitti: Sonuç Tarihi Belli Oldu
Kırmızı Bültenli Çete Üyeleri ve Zehir Tacirlerine Dev Darbe!
Ankara'da bir cadde ulaşıma kapatılıyor
Deprem sonrası Naci Görür 'korkarım' diyerek o ilçeyi uyardı!
Meteoroloji açıkladı: Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor