Beymen farklı bir sektöre el attı! Lüks cafeler geliyor

Lüks giyim satışıyla bilinen Beymen yeni bir sektöre el attı. Beymen, yeme içme sektörüne giriyor.

Beymen çatısı altında Artisan Hospitalty Grup isimli bir iştirak kuran şirket, ilk markası Blender Cafe’yi Galataport’ta açmayı planlıyor.

Beymen’in dünya çapında isimlerle birlikte çalıştığı ilk restoranı ise Zorlu Center’da bu sonbaharda açılacak.

Dünya genelinde trend olan lüks moda perakende markalarının yeme içme sektörüne yatırım yapması rüzgarına Beymen de katıldı. Türkiye’de de lüks perakendenin önemli markalarından Beymen, yeme içme sektörüne girdi. Beymen çatısı altında Artizan Hospitalty Grup isimli bir iştirak şirketi kuruldu.

SONBAHARDA RESTORAN GELİYOR

Ekonomist'te yer alan habere göre; Yeni açılımları hakkında bilgi veren Beymen CEO’su Elif Çapçı, lüks pazarında deneyim önem kazandıkça yeme içmenin de öneminin arttığını belirterek dünyada lüks modanın önde gelen markalarının restoranlar, oteller açtığını söyledi. Yeme içme sektörünün de Beymen için yeni bir alan olmadığını belirten Elif Çaplı "Çok uzun zamandı mağazalarımızda farklı firmalara ev sahipliği yapıyoruz. Bugün de devam ediyor. Bir süre önce bu konuya yeni bir soluk getirmek için farklı bir oluşuma gittik ve Beymen’in altında Artisan Hospitalty Grup isimli bir iştirak kurduk” diye konuştu.

Elif Çaplı bu iştirakin ilk konseptinin Blender Cafe olduğunu, Blender Cafe’nin yanı sıra şirketin ikinci konsepti için de çalışmalar yaptığını aktardı.

Güncel Haberleri

İkinci el araç satacaklar dikkat: 6 ay 6 bin kilometre koşulu uzatıldı
Karadeniz’de Türk kuru yük gemisine İHA saldırısı: Bir mürettebat hayatını kaybetti
Meteoroloji açıkladı: Son 56 yılın en soğuk 7'nci mayıs ayını yaşandı
İYİ Partili Kocamaz'ın ifadesi ortaya çıktı: 'Parolayı söyledi'
Meteoroloji saat verdi: 5 il için kuvvetli yağış uyarısı