Bıçakladığı eşini canlı yayında paylaştı!

Denizli'de Onur A. isimli şahıs, boşanmaktan vazgeçiremediği eşini canice bıçakladı. Saldırgan daha sonra eşinin telefonuna girerek Instagram paylaşımı yaptı.

Kadına şiddetin adresi bu kez Denizli oldu. Onur A. isimli şahıs, Rabia .D.A'yı konuşmak için çağırdığı yerde canice bıçakladı. Kanlar içinde kalan 22 yaşındaki genç kadın ağır yaralanırken, 26 yaşındaki saldırgan ise eşini bıçakladıktan sonra, Rabia D.A.'nın telefonundan Instagram'a girerek, kadının hikayesinden canlı yayın açtı.

NAMUSUNU TEMİZLEMİŞ...

Defalarca bıçakladığı eşini ağır yaralayan Onur A., saldırının ardından eşinin telefonunu da yanına alarak bölgeden uzaklaştı. Rabia D. A.'nın sosyal medya hesabından elindeki bıçakla canlı yayın yapan Onur A., “Tüm çabamıza rağmen sonunda namusumuzu temizledik. Neymiş, her insana kahpelik yapılmazmış kardeş” şeklinde konuştu.

Boşanmaktan vazgeçiremediği eşini defalarca bıçaklayan adam gözaltına alınarak mahkemeye çıkarıldı. Adli makamlarca tutuklanan Onur A. cezaevine gönderildi.

Gündem Haberleri

CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker Ulaşım Esnafını TBMM'de Buluşturdu
DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak