BİM'i böyle zarar ettirdi! BİM'deki 14,75 TL'lik sütü değil mahalle bakkalındaki 18,50 TL'lik sütü aldı...

Hükümet ile zincir marketler arasındaki gerilim sokağa da yansıdı. Bir vatandaş, BİM'i protesto etmek için marketten değil, mahalle bakkalından süt aldı.

AKP-MHP'nin enflasyonun sorumlusu olarak gösterdiği zincir marketler ile gerilim hat safhaya çıktı. Karşılıklı tartışmaların ve sert sözlerin ardından iş tehdide kadar vardı. BİM CEO'su Galip Aykaç ise istifa etmek zorunda kaldı.

Öte yandan bu gerilim vatandaşa da yansıdı. Bazı yerlerde BİM'in camları boyandı ve taşlandı. Kimisi de tepkisini boykotla gösterdi.

ÖNCE BİM'E SONRA BAKKALA GİTTİ

Yine bir vatandaş BİM'i boykot etmek için önce zincir marketin yolunu tuttu. Burada sütün fiyatını gösteren vatandaş 14,75'lik sütü almayarak daha sonra mahalle bakkalına geçti. Burada ise fiyatlarda 18.50 TL'yi gösteriyordu. Protestocu vatandaş BİM'den almadığı sütü mahalle bakkalından alarak, zincir markete tepki gösterdi.

Vatandaşın o videosu sosyal medyada viral oldu.

Gündem Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten çarpıcı açıklamalar
Son anketten flaş sonuçlar çıktı
48 ilde operasyon düzenlendi, çok sayıda gözaltı var
CHP'li Utku Çakırközer'den TRT'ye 'İmamoğlu' çağrısı!
DEM Parti'nin yeni yol haritası belli oldu