Bingöl'de yangın devam ediyor

Bingöl'ün Genç İlçesi’nde, dört gün önce ormanlık alanda çıkan ve köylerdeki tarım alanlarına kadar ilerleyen yangın devam ediyor.

Bingöl'ün Genç İlçesi’nde, dört gün önce ormanlık alanda çıkan ve köylerdeki tarım alanlarına kadar ilerleyen yangın devam ediyor.

Bingöl'ün Genç İlçesi’nde dört gün önce çıkan yangın bazı bölgelerde hala söndürülemedi. Yangın; Güzeldere, Dedebağ, Güllüce, Döşekkaya, Soğukpınar köylerinin arazilerine kadar ilerledi.

ANKA Haber Ajansı'na konuşan Çamlıyurt Köyü muhtarı Necmettin Afşin, şunları söyledi:

“En fazla hasar gören, Çamlıyurt. En fazla hasarı bizim köy gördü. Üzüm bağları yandı. Ceviz, elma, dut aklınıza gelirse hiçbir şey kalmadı. Bir tek evlerimiz yanmadı. Tarlalarımız, bahçelerimiz hep yandı. Bizim en çok üzüldüğümüz şey, ormandaki hayvanların yanması. Keklik, tavşan, domuz aklınıza ne kadar hayvan geliyorsa yandı.”

Güncel Haberleri

'İyi Ki Doğdun' şarkısının bestecisi Dilek Kavraal'dan telif isyanı
Rojin'in babası duyurdu: Daha önce yapılmayan bütün incelemeler ele alınacak
Evlilik hazırlığı yapan Serkay Tütüncü ve Zeynep Bastık çiftinden aşk dolu kareler
Şair Ahmet Telli entübe edildi
Cumhurbaşkanından NATO liderlerine hediye: İşlemeli özel üretim toplu tabanca