Bir Sokrates'in savunması bir de genç kadının doktora tez savunması...

Gazi Üniversitesi'nde bir öğrenci, doktora tez savunması için acayip bir hazırlık yaptı. Tuhaf görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Gazi Üniversitesi'nde doktora savunmasını yapmaya giden bir kadının hazırladığı tuhaf ortam dikkat çekti.

Görüntüler Gazi Üniversitesi'nden. Doktora tez savunmasını yapmaya giden Didar Karataş İnce isimli bir kadının giydiği kıyafetler, kapının önüne koyduğu balonlar ve savunmasını yapacağı odaya yapıştırdığı broşür dikkat çekti.

NİŞANA GİDER GİBİ

Görüntüler bir akademik ortamdan çok nişan törenini andırdı. Fakülteden çıkarken elinden bırakmadığı balon dikkat çekerken, o görüntüler sosyal medya kullanıcılarının hedefinde yer aldı. Kimiler sevimli bulurken kimileri "6 saat süren doktora savunmam aklıma geldi. Önce yazılı sonra sözlü sınav vardı o zamanlar şimdi ise hale bakın. Phd unvanını kimyasal bir madde sanan aklı- evveller sayesinde akademi çok ilerleyecektir" yorumunda bulundu.

Güncel Haberleri

Sivas'ta kaybolan 11 aylık Büşra bebek 53 gündür aranıyor: Soruşturmada 6 tutuklu
6 ilde 'change oto' operasyonu: 40 şüpheli adliyeye sevk edildi
Sosyal medyada 15 yaş sınırı başladı: e-Devlet doğrulaması zorunlu oldu
Giresun’da define aranacak: Bulunursa yüzde 50’si arayıcının olacak
İndirimli satış reklamlarında kurallar değişti: Ticaret Bakanlığı'ndan tüketicilere uyarı